Staburags.lv ARHĪVS

Viasms – ātrais kredīts bez ķīlas

Rihards Grudulis

2014. gada 25. augusts 08:42

177
Viasms – ātrais kredīts bez ķīlas

Mums visiem gribas dzīvot bez finansiālā grūtībām, taču ir gadījumi, kad no tām ir grūti izvairīties, jo īpaši, tad ja katru mēnesi nevaram rēķināties ar stabilu algu.

Izvēloties aizdevēju, iedzīvotājiem ir svarīgi, ka tas būs bez liekām saistībām jeb bez ķīlas. Tieši šī iemesla dēļ daudzi izvēlas ātros kredītus, kas pieejami bez ķīlas.


Pie Viasms pieteikties kredītam bez ķīlas un galvojuma ir iespēja visai plašam interesentu lokam. Pēc Viasms ātrā kredīta var vērsties personas dažādos vecumos - visi, kas sasnieguši 20 gadu vecumu un nepārsniedz 70 gadu slieksni.


Tāpat daudzi meklē aizdevēju, kas gatavs izsniegt kredītu bez maksas. Bezprocentu kredīts piedāvā iespējas ņemt kredītu bez maksu. Kā tas darbojas? Formula ir pavisam vienkārša, ja izlemjat aizņemties simts eiro, tad tieši tāda pati summa (ne vairāk vai mazāk) arī būs jāatdod. Nav noslēpums, ka citi aizdevēji var prasīt arī samērā lielu procentu maksu, tāpēc šis būs labākais variants, ja nevēlies izdot lieku naudu.


Izvēloties aizdevēju daudzi izvērtē to, cik lielu naudas summu ir gatavs izsniegt aizdevējs. Latvijā bezprocentu kredītus ar iespaidīgām naudas summām izsniegs Viasms, kur var aizņemies kredītu ar 0% likmi pirmoreiz līdz 200 eiro. Tā ir pietiekoši liela naudas summa, lai segtu neparedzētus tēriņus, samaksātu svarīgus rēķinus vai apmaksātu kādas preces iegādi.


Bezprocentu kredīts tiks piešķirts pavisam īsā laikā. Klienti novērtē, ka kompānijā Viasms kredīts tiek piešķirts maksimāli ātri – 15 minūšu laikā pēc aizdevuma pieteikuma saņemšanas.


Svarīgi, ka Viasms kredītam bez ķīlas var pieteikties vairākos veidos – ar interneta starpniecību, zvanot uz biroja tālruni vai sūtot sms. Tas ir pavisam vienkārši – aizpildi anketu un piesakies kā jaunais klients, tad izvēlies vajadzīgo kredīta summu un gaidi naudas aizdevumu. To saņemsi pavisam īsā brīdī, ja vien atbildīsi visām noteikumos paredzētajām prasībām un nebūsi iepriekš pārkāpis kādas kredītsaistības.


Dzīvo bez liekām problēmām - aizņemies ātro kredītu pie Viasms un dodies dzīvē uz priekšu bez raizēm sava maciņa saturu.