Staburags.lv ARHĪVS

Alcheimers tuviniekam gados? Meklē risinājumu SeniorBaltics.lv

seniorbaltic.lv

2014. gada 31. jūlijs 00:10

228
Alcheimers tuviniekam gados? Meklē risinājumu SeniorBaltics.lv

Dzīves nogalē var rasties dažādas slimības, piemēram, alcheimers, tāpēc ir būtiski parūpēties par  tuvinieku un savu veselību laicīgi – nodrošiniet pilnvērtīgu aprūpi, kas palīdzēs senioram justies labāk un arī Jums iegūt brīvu laiku. SeniorBaltic.lv piedāvā profesionālu, kvalitatīvu aprūpi slimības gadījumā Jums vai Jūsu tuviniekiem. 

SeniorBaltics.lv saviem klientiem piedāvā Eiropas standartiem atbilstošu aprūpes centru jeb rezidenci, kur senioriem tiek sniegta nepieciešamā medicīniskā aprūpe. Jāuzsver, ka Latvija ir pirmā valsts, kurā ir atvērts šāda veida aprūpes centrs. SeniorBaltic.lv piedāvā iespēju izmantot Eiropas līmeņa rezidenci senioriem ar medicīnisko aprūpi.

Lai kādas slimības būtu Jūs vai Jūsu tuviniekus piemeklējušas, piemēram, alcheimera slimības gadījumā Jūs variet griezties pēc profesionālās palīdzības aprūpes centrā „Dzintara Melodija”. Rezidence piedāvā īpašu pieeju un attieksmi ikvienam klientam – rezidences personāls izturēsiet pret pacientiem ar vislielāko cieņu un atbildību. Jāuzsver, ka darbinieki nodrošina nepārtrauktu aprūpi, lai sniegtu gan Jums, gan tuviniekiem nepieciešamo palīdzību. 

Rezidence „Dzintara Melodija” piedāvā – 

Ārsta, psihoterapeita (Demences nodaļā), psihologa, fizioterapeita, kā arī medmāsas pakalpojumus un palīdzību. Rezidences iemītniekam tiek nodrošinātas atbilstošas fiziskās aktivitātes, nepieciešamie medikamenti, barojošs ēdiens. Būtiski– personāls parūpēsies, lai Jūsu tuvinieks saņemtu ārstēšanu, kādu ir nozīmējis ārsts.

Rezidencē ir pieejams arī  personāls un apteksnes, kas rūpēsies, lai Jūsu tuvinieka istaba būtu uzposta un vienmēr kārtībā. Svarīgi minēt, ka viesnīca nodrošina brīvā laika organizatorus, kas būs laba kompānija Jums vai Jūsu senioram. Piemēram, ir iespējams iesaistīties dažādās, interesantās meistardarbnīcās, kur brīvā gaisotnē varēs apgūt ko jaunu un sadraudzēties ar citiem rezidences viesiem.

Rezidencē “Dzintara Melodija” ir iespējams uzturēties gan dažas dienas, gan ilgāku laika periodu – atkarībā no Jūsu velmēm un vajadzībām. Īstermiņa uzturēšanās iespēja ir lieliska izvēle, lai iepazītos ar SeniorBaltics.lv pakalpojumiem, kā arī, ja pacientam ir nepieciešama īslaicīga aprūpe, piemēram, pēcoperācijas periodā, bet ne rehabilitācija. Svarīgi minēt, ka īstermiņa uzturēšanās iespējas rezidencē „Dzintara Melodija” seniors var izmantot ne ilgāk par 3 mēnešiem.

Plašāka informācija par rezidences “Dzintara Melodija” piedāvājumiem, cenām pieejama mājas lapā www.seniorbaltic.lv  Ja Jums ir radušies jautājumi vai vēlaties veikt rezervāciju – zvaniet pa tālr. - 80008008.

Rezidence „Dzintara Melodija” atrodas Rīgā, Jaunpils ielā 20 

Rezidences tālr.: 67791634 

e-mail: dzintaramelodija@seniorbaltic.lv

Skype: dzintaramelodija.recepcija